Untuk Pemesanan Hubungi di 755B5885/ 085725951336. Terimakasih Banyak All

Wednesday, 20 April 2011

kartun media pembelajaran

Lia mangkat sekolah
Anggone mangkat, dheweke mlaku bareng kanca-kancane.
Lia sak kanca, mlaku minggir ing sisih kiwa.


 Sekolahane Lia mapan ing tengah kutha
Saben esuk dalane mesthi rame
Saben esuk uga pak Polisi nyabrangke
Lia sak kanca,  nyabrang dalan ing zebracross


Lia tekan Sekolahan
Lia pancen bocah sregep
Dheweke ora tau telat
mula akeh kanca kang seneng marang Lia


Bu Ika mirsani murid-murid
Bu Ika bungah, murid-murid padha sregep

Ilustrator : Sukron
Cerita : Galuh

DILARANG KERAS MENGCOPY GAMBAR TANPA IZIN TERTULIS DARI KARIKATUR KU INDONESIA

No comments:

Post a Comment

6 entri populer

Cari Gambar di Sini

Loading...